Tjänster

 • Förändringskommunikation
  Genom att ha med en förändringskommunikatör i projektet, kan du som ledare få råd och stöd om när och hur du bör kommunicera och involvera dina medarbetare. Därmed kommer ni lyckas bättre med projektet, vad det än handlar om. En förändringskommunikatör kan även anlitas till punktinsatser, som initial rådgivning, föreläsningar, utbildningar eller facilitering och processledning mm.

  • Deltagaraktiva processer och workshops
   Vi erbjuder processledning av förändringsarbete samt facilitering av deltagaraktiva workshops som leder till konkreta resultat. Vi använder beprövade metoder som fungerar och ger resultat.
  • Utbildning i förändringskommunikation
   Behöver ni inspiration och verktyg till att skapa mer delaktighet och engagemang i er organisation? Behöver ni förbättra era “vanliga” möten för att uppnå mål och syfte? Står ni inför ett förändringsarbete som ni behöver samla krafter för att lyckas med? Då är detta kursen för er.

 • Projektledning 
  Projektledning av kundevent, mässor, interna möten, filmproduktioner mm. Vi tar hand om allt från projektplanering och innehåll till bokning av talare, lokal, catering och underhållning.
 • Kommunikatör/Skribent/Webbredaktör
  Behöver ni hjälp att skriva artiklar och nyheter? Kanske hålla era webbsidor uppdaterade när ni själva inte hinner med? Vi hjälper till på plats eller på distans.
 • Styrelseledamot
  Anlita en engagerad styrelseledamot som kan bidra med värdefulla kunskaper inom strategisk kommunikation och effektivt styrelsearbete.